Sunday, May 9, 2010

Ποδήλατα στην πόλη να σφίξουνε οι κ****


Εν έτη 2010 ο Αθηναίος ποδηλατής δεν έχει το δικαίωμα να βάλει το ποδήλατό του στο μετρό, έχει έναν ποδηλατόδρομο στη Δάφνη για του οποίου την κατάσταση μπορείτε να μάθετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ και άλλον έναν στα Βριλήσσια που απ' ότι έμαθα από κάτοικο της περιοχής διευκολύνει κατά πολύ το παρκάρισμα των αυτοκινήτων.

Εν έτη 2010 ο Αθηναίος ποδηλάτης αντιμετωπίζεται σαν ένα σπάνιο είδος αγνώστου προέλευσης, μη προστατευόμενο, το οποίο προκαλεί μπελάδες όταν βρεθεί στο δρόμο σου.

Για τα παραπάνω και για άλλα πολλά η σημερινή ποδηλατοπορεία είχε νόημα. Και κάποια στιγμή μετά από πολλααααα χρόνια θα μπορούμε να λέμε στα δισέγγονά μας ότι για αυτούς τους ποδηλατόδρομους τους οποίους χαίρονται είχαμε παλέψει και εμείς κάποτε! LOL


213 δευτερόλεπτα βίντεο επί 10 ποδήλατα να περνάνε ανά δύο δευτερόλεπτα περίπου, πόσο μας κάνει;

Με την ευκαιρία αυτού του ποστ θα ήθελα να πω σε όσους οδηγούς αυτοκινήτων αλλά και πεζούς (ναι, συμβαίνει και αυτό) με έχουν βρίσει ότι αν ξέρανε πόσο λίγοτερο καυσαέριο αναπνέουν εξ' αιτίας μου, θα έπρεπε να μου λένε ευχαριστώ. Δε λέω γονατιστοί για να μη φανώ υπερβολική.

No comments:

Post a Comment